pitch jouw Idealeninitiatief

pitch jouw Idealen initiatief

Vind jij dat jouw initiatief aansluit bij de missie van Het idealenfonds? Check hieronder of je voldoet aan onze voorwaarden.

tick je al onze boxes?

match op missie

Jouw initiatief raakt één of meerdere van onze thema’s voor een idealenwereld: one planet, one family en one spirit. Hoe meer overlap, hoe enthousiaster wij worden.

systeemveranderaar

Wij zijn er voor wereldverbeteraars. Jouw initiatief probeert de kern van problemen op te lossen en is niet louter gericht op symptoombestrijding. 

sterke organisatie

Je bent de start-up fase voorbij en hebt bewezen echt te willen doorzetten. Je bent dus minimaal twee jaar bezig en hebt een vast team (vrijwillig of betaald).

klaar voor schaal

Onze schenking bevordert de zelfredzaamheid of vergroot direct de impact van je initiatief. Het idealenfonds is dus de versneller van wat je al doet. 

Ja, ik wil een
aanvraag indienen

Wat vet! Dan ben je namelijk sowieso met een prachtig initiatief bezig. In principe reiken we met ons team van scouts zelf uit naar partijen die we interessant vinden. Maar omdat we graag verrast worden, kun je jouw organisatie pitchen via een korte omschrijving van maximaal 250 woorden. Voeg ook gelijk het gevraagde bedrag toe. Dit kan het hele jaar door via onze contactpagina. Succes!

wij geven en investeren

impact geld

Éénmalige schenkingen om initiatieven op te schalen en/of zelfredzaam te maken. 

impact lening

Voor ondernemers die in het oude systeem geen lening krijgen omdat ze impact-first zijn.

impact equity

Voor sociale start- en scaleups die idealistisch kapitaal en netwerk zoeken in ruil voor equity.